До Рейчел III

І як собі там не спливає час,
І що не робиться зі мною і з тобою –
Ніщо глибинно не вплива на нас,
Минуще все змивається водою...

Вода твоя... така сама на смак.
І суть моя – так само фейська, дивна.
Природу не змінити. А відтак
Кохання це так само сильне, рівне,

Глибоке, мов глибини, звідки ти,
Чарівне, як наш власний Дивокрай...
І, коли час настане нам піти,
Зіллються наші води в русло-плай.

...й опиниться та стежка-потічок
на карті інших всіх людей-річок...

20.08.18


Рецензии