Днипро

ДНІПРО
Білі роси вкривають траву,
А туман мої вії лоскоче.
Мій Дніпро,я до тебе іду
У вісні, майже кожної ночі!

Обіймаю твої береги,
Ніжно грають твої сині води.
Як я хочу, щоб ми зберегли,
Свою щиру любов до природи!

Ти мені прошепочеш вірша,
В римі тануть останні хвилини.
Розквітає дівоча душа,
Й навіть серце всієї країни!

В тобі місяць сорочку змочив,
В воду зорі пірнають із неба.
Хто не бачив Дніпро,той не жив,
Мені іншого щастя не треба!

Я у мріях тебе збережу,
Хоча б раз тобі глянути в очі!
Але поки до тебе іду,
В своїх снах майже кожної ночі!


Рецензии