Доля

Мая душа прад Богам на далоні
І рада, што залежу ад Яго.
Няхай гады лятяць, як рэзвыя коні,
Бо не змяніць мне лёса сваяго.

Змяніць сваю я спрабавала долю,
Хоць цяжка рвуцца лёса ланцугі.
Мая душа жадае прэч на волю,
Наведаць мной забытыя краі.

Мне час жыцця свайго не перадоліць
І век цяпер ужо зусім другі.
Але юдоль сюрпрызы мне падносіць,
Па шляху у якім павінна я прайсці.

Але я веру, Бог мне дапаможа,
І не пакіне ў змрочныя часы.
Я ведаю, Ён ўсё на свеце можа.
Аб гэтым спеў анёлаў галасы.


Рецензии
Язык понятен! Корни одни!!!

Михал Саныч   15.09.2019 08:32     Заявить о нарушении