Святому Миколаю

Хай в день Святого Миколая
Приходить щастя в кожен дім
І щоб залишилось це щастя,
І сміх лунався звідусіль.
Хай будуть люди всі здорові,
Хай буде повен кожен дім
Турботою, теплом, любов'ю,
Вітаю з святом вас святим.


Рецензии
От добрых сказок теплом веет...

Николай Попов 12   01.08.2019 15:49     Заявить о нарушении