Псалом 48

Отче!!
як дожів
із палацу кожного
Ти виніс би
проходами вельможних
великими усезмітаючими зливами!
Як задом наперед – щасливими!
І як такі бездарнії й пасіонарії
не застрягали б на
інструментаріях! –
то й так очима напівзрілими
й суто задами –
крутило б їх і несло –
що їм хотілося доуправлять рядами!


Ох – управління! – вище
з Богом – хіба з вами??
І репнутим вельможністю –
Ти б, як схотів би,
їм доніс художністю!!
А величчю і виніс –
із великою художністю!!

15.07.2019


Рецензии