Там десь в глибинi

Там десь у душі, у самій глибині
Вогонь мерехтить ледь живий.
І сяє, палає там сам по собі,
Неначе не мій, а чужий.

І серцем я чую, що він промовляє
"Роздмухуй мене та хутчіш!
Побачишь, як полум'я все подолає,
Осяє дорогу вночі.

У полум'ї мрій хай згорять перешкоди,
Всміхнешься ти щиро їм вслід.
Лише досягнувши зі мної угоди
Покориться вмить цілий світ.

Там десь в глибині я поволі палаю,
Чекаю - настане мій час.
Постійно чекаю, постійно благаю,
Дозволь все змінити для нас."

Там десь у душі чую це я "прокляття"
І мрію, що може колись
Роздмухати зможу таке я багаття,
Щоб мрії мої всі збулись.


Рецензии