Туфельки

Це ж бо не людина чудо це створила,
Та ще й  без пари жодного нема!
Така вже ця природа легкокрила,
І творить чудеса всі недарма.

Красива квітка ніжність навіває,
І образ жінки тут же постає.
Природа ж бо не спить і не дрімає,
Так легко шарму всюди додає.

Красиві квіти –туфельки жіночі,
Та крихітні,неначе  лиш з ноги.
А вітер їм щораз про щось торочить,
Так чаклувать природі до снаги.

Хто б  міг приміряти ці туфельки на ніжки
І на паркеті в них повальсувать?
Чи може квітці підрости ще трішки,
Щоб на тендітні ніжки їх  взувать?

28.07.2019 р.


Рецензии