Псалом 50

І ось ви бачите:
ось чоловік!
І щоб ви тільки не просили,
він з Джерела
влив стільки Сили,
що й відійшов – живий
навік!!

як чистим серцем
з чистим Серцем
преображають
зір із-під повік...


Усезмітаючий і внутрішньо
змітаючий –
і бісів – і під бісами перебуваючих –
і зрак правця
на лицях набуваючих –
огненний ось –
всесвітньотворчий
аж навік,

а ви ще риєтесь –
у голові!!

22.07.2019


Рецензии