Не бiйтеся

Не бійтеся,не бійтеся,
Не бійтеся правду сказать.
Не бійтеся,не бійтеся,
Не бійтеся щиро кохать.

Не бійтеся казать:«ЛЮБЛЮ»,
Не бійтеся кроки робить.
Не бійтеся,не бійтеся–
Кохання ніколи не спить.

Не бійтеся,не бійтеся –
Кохання ще бачить й вві сні.
Не бійтеся,не бійтеся
Співать про кохання пісні.

Не бійтеся,не бійтеся
Кохання у серце впустить.
Не бійтеся,не бійтеся –
Душа без кохання болить.

Не бійтеся сказать,як є,
Не бійтеся душу відкрить.
Не бійтеся,не бійтеся
В коханні життя все прожить.
30.07.2019 р.


Рецензии