Угъри я зун вахт чуьнуьхай

 Килигайт/а вил вегьена зи уьмуьрдин йикъариз
Цавара цифер къекъвена , рехъ гайид туш ракъариз.

Гьак/ ят/ани жез сабурлу
Къалуриз зи к/енивал
Къачунай за такабурлу
 Ракъинивай чимивал.

Йифен вахтни чуьнуьхнай за
Гьанани экв куьк/уьрнай
Гагь гуьне жез гагьни къуза
Уьмуьр жуваз туьк/уьрнай.

Девирри къвез зун гатана
Гьикьван хьурай, бес-лугьуз
Чуьнуьхайдай  за дат/ана
Жуваз вахт йифиз-юкъуз.

Тахсир хиве кьазва жуван
Къалабулух квай гьал я
Жезвайдини зи суд-дуван
Руьгь чуьнуьхдай ажал я.
 10.04. 2019.
Г.Мисриханова


Рецензии