Ой Василю, Василечку

(На мелодію «Тече вода каламутна»)

Ой Василю,Василечку,
Тримай коня за вуздечку.
Щоб не скакав,не бив риттю,
Я повернусь швидко,миттю.(2 р.)

Ой Василю,Василечку,
Подай мені відеречко.
Хай полию руту-м'яту
Й принесу води я в хату.(2 р.)

Ой Василю,Василечку,
Сяду я на кріселечко.
Послухаю соловейка,
Бо скоро покличе ненька.( 2 р.)

Ой Василю,Василечку,
Сидить пташка у гніздечку,
І хоч часом вилітає,
Та додому повертає.( 2 р.)

Ой Василю,Василечку,
Не скачи прошу тя  в гречку.
Будь же вірним,небайдужим,
Я прошу тя ,любий ,дуже.( 2 р.)

Ой Василю,Василечку,
Постукай в вікно скраєчку.
Як місяць на небі зійде,
Я до тебе знову вийду.( 2 р.)

30.07.2019 р.


Рецензии