погляд сумний

.твій погляд сумний в далечінь,
у ньому так знову згораю,-
для сліз знов багато причин,
та щастя своє чекаю.
.думки твої знову сумні,
ніяк вже не розвеселити,
лишились без вас ми одні,
приречені одинаки-діти.
.твій погляд знов крізь далечінь,
тебе відчуваю я знову,
кохати - важлива з причин,
душа лиш не знала б щоб втоми.

r810220


Рецензии