Маргарита-З Днем Народження!

Наша квіточка маленька,
Мила наша донечка,
День Народження сьогодні,
В тебе любе сонечко.

День народження яскравий,
Гарний та чарівний.
Цілих п'ять тобі вже рівно,
Швидко ти ростеш царівно.

Знаєм ми-ти віриш в казку,
І життя твоє прекрасне,
Бережи добро і ласку,
І світи,як сонце ясне.

Будь завжди ти нам здорова,
Бо здоров'я-то основа,
Будь щаслива та кохана,
Будь красива та рум'яна.

Доля хай тобі дарує:
Щастя,радість,вік в достатку
Вся рідня тебе цінує,
Любить як солодку ватку.

Мрії хай твої  здійсняться,
Вірим в тебе-наша зірка,
Добрі задуми всі воплотяться,
Будь найщасливіша-Маргаритка!


Рецензии