***

скука знову налягла на кровать зімной лягла
в лодаря мене преобразила
і з призирством
в очі зире
 
я неможу встать з кроваті
ноги руки наче ватні...
причисатися неможу
це кінець
 ой як  похоже...

говорити так негоже
буду скуку проганяти
буду бігати по хаті
веселитись танцювати
пісеньки свої співати

гарна гарна молодиця
а життя як та водиця
пропливло у небуття
як же я люблю життя...
в переді у мене час
буду жити як січас
 напишу вірш почитаю
 і
душа хай не вмирає...


Рецензии