840. Найкраща земля

         Все кохання тобі моя рідна,
         В сердці всі бережуть недарма.
         Все кохання тобі моя гарна,
         Бо чарівніше тебе нема.

         Україна співуча й квітуча,
         І барвиста мов тая весна.
         Моя ясна й ласкава країна,
         Для усіх ти,як мати одна!

         Всіх дітей ти своїх зустрічаєш,
         Та привітно вітаєш завжди.
         Щастя й радість для їх ти бажаєш.
         В вишиванці,всіх звеш:-Приїзди!

         І яскравеє сонце вітає,
         Й благодатні вітають поля.
         Від душі свою щедрість дарує,
         Україна,найкраща земля!


Рецензии