Хвиля

Хвиля піднялась над плесом морським,
Красиво загнулась,завилась,
Із подихом вітру,зовсім нелегким,
Піною вона оповилась.

Хвиля красива,як з казки вона,
Різними барвами грає.
Піднялась високо,немовби стіна,
На гладь всю морську споглядає.

Хвилю таку не побачиш щораз –
Це  море загралося з вітром.
Як поету сплести віночок із фраз?
Де художник знайде ту палітру?

Хвиля здійнялась,затамовує дух,
Красою і силою манить.
Так легко піднялась,неначе той  пух.
Так й думками  здійнять не таланить.

Хвиля морська,ізумруди у ній,
Хвіст свій розкішний здійняла.
В царстві морськім нема рівних же їй…
Якби ж то вона про це знала.

28.07.2019 р.


Рецензии