Укр. Лише для земляк1в

Тече вода з Олександрії
поміж високих берегів,
а я весь час у своїх мріях
її там бачити хотів.
Оце Романівка на схилі,
а це Сергіївка внизу,
мені місця оці всі милі
де ми ходили по лозу.
А там Калуга та Шумлянка
теж омиваються водою,
вода немов артезіанська
приємна влітку а весною.
Омиває  Березніговату,
того батьківського села,
це та Висунь в піснях крилатих,
що в моїй пам"яті жила.


Рецензии