Хатинка

Хатинка старенька в селі,
Біля неї криниця і мальви.
Дзбанки й горшки на колі,
В квітнику зібралися всі барви.

Тин  біля хати з лози,
І вишні в саду уже квітнуть.
А в хаті висять образи,
Й бабусю ми бачим привітну.

Чистенько усюди в дворі,
І хатинка така чепурненька.
В роботі бабуся від зорі до зорі,
Хоч  дуже вона вже старенька.

Біля хати маленький ставок,
І верби над ним кучеряві,
В'ється стежина в садок,
І птахи у садочку пістряві.

Хатинка старенька в селі,
Біля неї краса неймовірна.
Над квітами бджоли й джмелі,
Й на стінах краса рукотвірна.

26.07.2019 р.


Рецензии