Я славлю велич Бога

Велич Творця прославляю сьогодні,
Що бачу в творінні щодня.
Коли піднімається сонце
В променях світла кожного дня

В бджілці маленькій на полі,
Над землею в польоті орла,
В пісні ранкового моря,
В траві, що вмиває роса

Могутності Божій осанна!
Величі Божій  хвала і хвала!
За сонце, за місяць, за зорі,
За любов до планети земля!

Він Бог і немає нікого,
Славу кому би віддали уста!
І несеться горами слово
В пісні хвали за Ісуса Христа!


Рецензии