Узып киткэн РДЭНгомердэн

БЕРГЭ УЗЫП КИТКЭН ГОМЕРДЭН,
МОНГ ГЫНА КАЛГАНЫН ДА,БЕЛЭМ.
МОНГ ХАЗЕР СИН, МЭНГЕ УЗМАС МОНГ,
ОНЫТАЛМЫЙМ, ИНДЕ НИШЛИМ СОНГ ?

МОНГ БУЛЫП ЖЫРЛАРЫМА КЕРДЕН,
МОНГ БЕЛЭН ЙОРЭГЕМНЕ УРДЕН.
МОНГ ХАЗЕР СИН,ХАМАН САГЫШ-МОНГ
ОНЫТА АЛМЫЙМ, ИНДЕ НИШЛИМ СОНГ?


МОНГА САЛДЫНГ КИТЕП КУНГЕЛЬНЕ,
МОНГНАН ТОТАШ ИТТЕН УЗЕМНЕ.
МОНГ ХАЗЕР СИН,МЭНГЕ УЗМАС МОНГ,
ОНЫТА АЛМЫЙМ СИНЕ,НИШЛИМ СОНГ...


Рецензии