Истамасам хам... бехуш кутдим

   ***
Истамасам хам...бехуш кутдим
На кеча,на кундузни билмай
Сен деб...ёлгиз сен деб,ток утдим
Сен-чи,кетдинг,назарга илмай...
Тан олмай...тан олиб...бекарор
Дил Илохий ишк билан уйнар!
Чопар...конини упар...хумор
Куз очса,уз кузини уяр...
Пинхон телбаланиб куйлайди
Аллакандай кузларни силаб
Гарчи...уртада жар...имлайди
"Рух поклаш-чун...келгандим,кийнаб"
Е раббий!Илохий ишк шуми?
Иккала оламни еритган?
Шунчалар хам багритош,шумми?
Юракни...тириклайин ютган...
Ана ширин,утларин сочди!
Муаттар ифорда имкони!
Осмон,туйнукларини очди
Бардошга,тухвалаб...имонни...
     ***
..




 


Рецензии