Агар телба дуне айланиб

   ***
Агар телба дуне айланиб
Турфа гуллар тутсайди бизга
Мен изингга мангу бойланиб
Жон берардим... у шайдо кузга
Хеч уйланмай тутардим калбим
Жаьми пок-у, маьсум тилагин
Хам, "ха"дея оларди лабим
Билганимда,сенга керагим...
     ***
       


Рецензии