Для Ю. С

Я хочу побажати тобі щастя
І море радості на кожен день.
Нехай усе, що заплануєш - вдасться!
А знаєш, хай так краще не будЕ..
.

Коли ми щось плануємо для себе, А потім у житті все - навпаки.
То важко нам дивитися на Небо,
Бо це хотіли й планували МИ...

Красунечко, нехай твої бажання
Будуються лише на Божій волі,
Тоді в житті не так багато болю
І рідше течуть сльози крізь зітхання.

Та не про смуток хочу розказати.
І не про мрії, ціль в житті твою.
Я рада тебе знову привітати,
Благословінь від Бога побажати,
І нагадати: я тебе люблЮ(heart)


Рецензии