Вечорiэ в селi

Вечоріє в селі , вечоріє,
І місяць за хмару зайшов.
Ніч кавалєрська маліє,
Та козак собі пару знайшов.

Вечоріє в селі,сяють зорі,
В саду тьохкає знов соловей,
Вишню вітер колише поволі.
Не всі знають смаку  тих ночей.

Вечоріє в селі , спить ставочок,
І верба свої коси сплела.
Йде закохана пара в садочок,
Й калина в гаю  зацвіла.

Вечоріє в селі , не як в місті,
Цю красу  треба бачить , відчуть.
Полонили думки світлі й чисті,
І мальви красиві  цвітуть.

Вечоріє в селі , вечоріє,
Заворожують ночі усіх,
Та кохання  закоханих гріє,
І шлях край села аж проліг.

25.07.2019 р


Рецензии