Яворова колиска

Яворова колиска дотепер збереглася,
А зробили її півстоліття   тому.
Поворозка до неї також знайшлася.
Зберегла вона вигляд і форму саму.

Яворова колиска довго служила,
Пройшло півстоліття,а вона,як нова.
Над нею й молитви мама молила,
Й промовляла над нею пестливі слова.

Яворова колиска легка і світла,
В ній спалося добре як вночі, так і вдень.
Дитина в колисці зростала і квітла,
А мама співала колискових пісень.

Яворова колиска , міцні поворозки.
В тій колисці зростало  здоровим дитя.
В ній зростали здорові сини всі і доньки,
Й молили їм в Бога  добру  долю й життя.

24.07.2019 р.


Рецензии