Спогади

Пробач мене за все, що сталось-
Я певно труднощів злякалась,
І зрадила дитячо-любі
Довірливі хлоп'ячі губи.
Пробач мені, якщо пробачиш,
Мені самій погано, бачиш ?
1981

***
Мені ще насниться це сяйво зелене
І трохи здивовані смужечки брів,
І пам'ять суворо приверне до мене
напівчужу зимність напівчужих слів.
1981

***
Не давить серце гірка спрага-
Тебе не прагну повернуть.
Жадав ти волі-вільним будь.
А я жадаю рівноваги.
1986


Рецензии
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.