Радость по молитве Отче наш

О, Отче наш, Иже еси
На небеси, спаси!
Да святится Имя Твое
В сердце моем!

Да приидет Царство Твое!
Да будет Воля Твоя
Яко на небе и на земле!
Боже, помилуй меня!

Хлеб наш насущный даждь нам днесь –
Примем как манну с Небес…
О, Милосердный, грехи нам прости!
Дай всех простить на пути!

Да минет нас искушения час!
Избавь от лукавого нас!
О, Отче наш, Иже еси
На Небеси, спаси!


Рецензии