Хайку Веры

Faith Haiku

The trees that lose their leaves
Stand naked, as if hurt
Do not feel sorry for them
Too much sorrow is often
a sign of a bad mind or worse:
the lack of faith in the absurd.
( Яна Джин)

Хайку Веры

Голые ветви деревьев
словно наполнила боль.
Но к жалости к ним
испытываю подозренье.
Нехватка веры в абсурд
сквозит в ней… и умственный ноль.
На этом и завершу
это стихотворенье.

)))


Рецензии