Контрольна...

На дошці – числа.
На дошці – дії.
Складна контрольна… -
та є надії.
І хай умови
задач лякливі –
на те й контрольні… –
а ми кмітливі.

Нам не звикати,
нам це не вперше.
Лусь - як горішок -
завдання перше.
Складне кумедним
стає поволі.
Остання дія –
і ми на волі!..

Липень 2019


Рецензии