Чи буде прозрiння?

Господи Боже , скажи мені правду ,
За що Україну гноблять?
Боротись за неї народ же бо мав  би,
А не ворогу в руки давать.

Господи Боже, чом так повелося?
Чом нарід так легко йде у ярмо?
Невже все пророцтво насправді збулося,
Й врагу дали в руки кермо?

Господи Боже , чи  буде прозріння?
Чи народ схаменеться  колись?
Чи прийде народу якесь провидння?
Чи цілком сатані віддались?

Господи Боже , тепер що робити?
Як жити тепер і  надалі  як буть?
Як Україну рятувать-боронити?
Чи з лиця  рідну неньку зітруть?

23.07.2019 р.


Рецензии