Ящiрка

(Із книги "Дивні речі для малечі")

Я рептилія метка,
в мене шкіра, як луска,
у траві мій дім повсюди –
біля річки і ставка.

Не боюсь птахів і змій,
подарую хвостик свій,
коли хтось за нього вхопить –
згодом виросте новий!

23.07.2019


Рецензии