Проклята епоха...

Проклята епоха
Блудливості слів
І кожний, що оха,
Схотів би, волів

Усе зупинити,
Спростив балачки.
Бо треба нам жити,
Як жили батьки:

Віки поважати,
Надбання своє,
Що Ненька - це мати,
Сумління твоє.

Собі не збрехати,
Цілуючи хрест,
Нове не зачати,
Минуле, як тест...


 П.В.М.     02.04.2019г.


Рецензии