Мiй давнiй Друг Лiс-Чарiвник

Мій давній Друг… Ліс-Чарівник…
Мій Вчитель і Цілитель…
Сплітання вигадок й доріг…
Людських діянь Вершитель…

Мій давній Друг… Блаженний Дух…
Моїм зростанням Свідок…
Єднання зустрічей й розлук…
Життя крізь правди й кривди…

Мій давній Друг… Відкритий Світ
Любові, Со-Творіння…
Мій несказанно давній Рід…
Мій Храм… Моє Спасіння…

21.07.2019


Рецензии