***

Потечуть скоро рікою зеленії соплі,
Повертає Україна в забуті голоблі...
Повертає не знаючи, втрачаючи мудрість
Бо забула своїх предків та втратила гордість
Хай поскачуть ще раз люди на граблях забутих
Може так лише згадають всіх предків закутих
Всіх закутих у неволю тим червоним звіром
Що теж звав себе слугою, проте був вампіром


Рецензии