Були вибори у нас

Були вибори у нас
У Верховну Раду,
Чи знов вибрали в цей раз
Охочих на зраду?

Хто з усіх найбільше крав
Чи сховались в списку?
Люд тепер вже іншим став -
Зробить справжню чистку!

Вже урвався всім терпець -
Повне зубожіння...
Буде крадіям капець,
Не буде спасіння!

Хто вірить в перемогу -
Вона до того йде,
А доля, слава Богу,
До щастя нас веде!


Рецензии