Багато чую голос в щоденно

Багато чую голосів щоденно,
Але чомусь проходять повз вони.
Не розумію я, на вулиці ще темно
Піду шукати правди за тини.

Мені потрібно прислухатися до серця
І бачити прозорі добрі сни.
Я знаю, як знайти у слові дверці,
Які ведуть мене повз залишки брехні.

Я вмію бачити крізь призму крижаную
Та відчувати серцем навмання.
Відкрию я для себе правду ту страшную,
Щоб зрозуміти, ким же стала я.

Охопить тіло та жахлива думка
Про те, що може бути з незнання.
Душі погано, поки мені сумно,
А за вікном згорає яблуня...


Рецензии