Книжка

І от вона з'явилася на світ,
Як вільна доня творчості моєї,
В якій є все: питання, і одвіт,
І мій для поколінь майбутніх слід,
І те, що поєднало нас із Нею.

Любимиці, і другу, і батькам,
І дітям, яких я хотів би мати,
Що зможу – неодмінно я віддам.
А також я залишу цим словам
Те, що ніколи не зумів сказати.

Зі смаком волі,
З передсмаком мрій.
Вона –
Така
Закохана
Насправді...


Рецензии