Немов орел лiтаэ

Душа болить...за мить співає,
думками лине в небеса,
а за годину забуває,
що є та неземна краса.
Вона немов орел літає-
камінням падає униз,
коли журба її стискає
й шепоче наче ніжний бриз.
Душа у мріях поринає
у таїну морських глибин
й до Бога палко так волає,
бо знає ,сил  дасть Він один.


Рецензии