Гра-2

Пупсикам маля ізмалку
Надавало перевагу,
Мячик, кубики, скакалки -
Залишались без уваги.

Гралась дівчинка в куточку,
Розіславши надцять ляльок,
Чула, мо, що синів й дочок
В неї буде на пять няньок.

Тож отримувала досвід
В ігровій, доступній формі,
Уставати рано-вдосвіта,
Гнати сон непереборний.

В ручці пупсик - і на ліжку,
Кілька лялечок заснули,
Знову крик - і навіть кішка
Світ за очі дременула.

В оберемок склавши діток,
Що від ігор ледь вціліли -
Вийшла в двір між пятиліток,
Ділячись, щоб пораділи.

Роздавала своїх діток
Всім подружками, мамодочкам,
Щоб навчились, як глядіти -
І квоктати, наче квочки.

Бо подільчивість - активно
Розвивати слід жіночу,
Щоб віддала інстинктивно -
Лялечок - усім охочим.

В військо, в пекло і на службу,
Клоуном про людські очі,
Скрізь за гроші і по дружбі
В пупсів гратися охочі.


Рецензии