Кийногингда, кур булган кузим

    ***
Кийногингда,кур булган кузим
Каролмайди энди кузингга
Имонимдан, шур тулган юзим
Куринолмас кулган юзингга...
Кечир...кечир...у гам никобда
Кузин тутолмайди бегона
Бу шум кисмат ичирган обдан
Куйиб,адо булган,у ена...
      ***


Рецензии
скорее всего не про любовь или про несчастную - тон грустный...
с уважением Юрий.

Юрий Кузнецов Дмитриевич   22.07.2019 17:08     Заявить о нарушении