***

прийшла старість
 нема грошей
 а відчуття в душі хороші
радість душу осінила
 бо я Одеску посітила

і була така щаслива

загоріла підлічилась
жить по новому  училась

відпочила
насладилась
з багатьма людьми здружилась

 лушой відчула благодать
зможу опит передать

і в серцях
любов создать

приїждяйте у Одеску
і відчуєте себе принцеской

мені звичайно повезло
 щастя мучило не зло

і я раділа веселилась
бо любов гарнесенька  вселилась

зуміла горе пережить перескочить і любить...
днями з щастячком дружить
 


Рецензии
Спасибо за прекрасные частушки.

Забина   22.07.2019 20:23     Заявить о нарушении