Картлыкка тузеп булмас

Гомерлэр бик тиз утэ бит.
Мизгеллэргэ атланып.
Яшлегемэ кайтыр идем.
Йорэгемне туарып.

Чэчлэремэ чал кунсада.
Йорэгем аланнарда.
Кунелем хаман биришми.
Саргайту кайгыларга.
пр;
Утэ гомер,яшем тула.
Жиела капчык тулып.
Таралып калсыннар иде.
Шул капчыклары тузып

Яш чагым болыннарда бит.
Акбузат жигеп уткэн.
Ашыгып тузан кутэреп.
Сэлэм бирмичэ киткэн.

Кышлар житсэ югалырмын.
Ак чэчем куз чалдырмас.
Салкыннарга тузеп булыр.
Картлыкка тузеп булмас.


Рецензии