Зустрiч двох сердець-5

Ти своїми обіцянками ввела мене в оману
а я вважав що насправді сильно полюбила
кожен заслуговує своїми вчинками пошану
де ж ти своє серце з добротою загубила?
Ти своїми обіцянками недовіру викликаєш
і від прямий розмови віч на віч ховаєшся
і часто в темряві думок мабудь зникаєш
може у щирих почуттях моїх ти сумніваєшся?
Ти своїми обіцянками брехню переоцінила
може наді мною дратливо зараз посміхаєшся
хоча напевно в глибині души своєї зрозуміла
що ти по волі випадку в мене дуже закохалася...


Рецензии