Эрэнэ сyрэхпин аhабын

Нарын да таптал тылларын
Эн миэхэ булангнгын этэ5ин,
Бу сиргэ дьингнээхтик таптатар
Со5отох мин буолуом дэтэ5ин.

Yйэлэр тухары кырдьыбат
Yйэлэр тухары елбеербет,
СYрэхтэр кэпсэтэр кэмнэрин,
СYрэхтэр таптаhар тылларын
Эйигин кытары ейдYYбYн,
Эрэнэ сYрэхпин аhабын.

До5оруом бу курдук на5ыллык
Мин ыраах айаммын эн ал5аар,
Бу курдук ураннык, уйаннык
Мин чугас бэйэбин абылаар!



слова Натальи Михалёвой - Сайа
мелодия Алексея Егорова
вокал Екатерины Егоровой



С НАДЕЖДОЙ ОТКРЫВАЮ СЕРДЦЕ



Слова любви мне нежные,
Находишь, говоришь всегда,
О истинной любви ко мне,
Твой сказ, что я твоя мечта.

В веках не устареет власть,
Любви взаимной ввек вдвоём,
Времён бесед сердцами всласть,
Слов тёплых, нежности во всём,
Твою я понимаю страсть,
Открыв с надеждой сердце всё.

Любимый мой, спокойна я,
Желаешь доброго пути,
Пылая, чувствами горя,
Пленяешь, шанс не упусти.



Василий Полятинский
20:07 – 21:57 21.07.19


Рецензии