Шочмо кундемын семже

ШОЧМО КУНДЕМЫН СЕМЖЕ

Шочмо кундемын семже
Йон*га адак ушыштем.
Толын лектым омешемже
Чонлан лишыл велышкем.

Тыште шерге чылажат:
Лаж сержат, Олма в;дшат.
Мура тыште чонемжат,
Кертам лектын кушташат.

Чием йолыш ялпай кемым, 
Кид шаралын кушталтем.
А колам гын гармонь семым –
Ямде мыйын такмакем…

Шочмо кундемын семже
Йон*га адак чоныштем.
П;ртыл тольым канашемже
Ш;млан лишыл велышкем.

2006 ий.


Рецензии