Лебедi

Сіли лебеді й води не каламутять,
Господь же  бо створив таку красу.
Вони в житті нікого не засмутять,
А я їм хліба на ставочок принесу.

Прийду до них,привітно усміхнуся
І хліб з руки на воду їм подам.
До кожного з них ніжно доторкнуся
І постою в задумі з ними там.

Красу оцю дарує нам природа.
Й красою ж бо не будуть поступать:
У цих птахів є королівська врода,
Й щораз по-королівсськи вміють пропливать.

Красиві пари,любо на них глянуть,
І вірності у них нам позичать.
Один за одним завжди ж бо доглянуть,
І не всім людям є властиво так кохать.

Сіли лебеді  й води не каламутять,
Красиво по ставку вони пливуть.
Для поцілунку вони шиї вигнуть,скрутять.
В такій красивій парі і живуть.

19.07.2019 р.


Рецензии