***

Відкриті люди – щасливі люди
Їм посміхається серпанок
Відкриті люди проходять всюди
І навіть з темряви у Ранок
Для них не варто плести інтриги
Напосідати на сумління
Їм не важливі всі пересуди
А зброя їхня – це уміння
Душею думать , не здаватись
Перед неправдою чи злістю
Із підлотОю розминатись
Сприймати , як навмисне дійство
Іще відкритим людям складно
В собі відкрити переваги
Розповідать про них докладно.
Душі вимірюють все вАги.


Рецензии