Зробiть життя новим дiтям!

Бруньки, отi, що на деревах,
Тaк само, як тi нашi  дiти.
На свое життя, вони лiтoM,
усi часи вони всi надiються.
Але з них роспускаються листя!

Алеж ми зовсiм не можемо,
кожний час людям твердити.
Не ломайте зовсим гiлки!
Не руйнуйте зелень Украiны.

Але що там говорити за гiлки,
якщо вже давно гибнуть дiти.
схаменiться президенти, один,
и другий,  усi, що вже були,
Не думали Ви зовсiм за них!

Ви, президент, хоть зараз наш новий, вибраний,
Таке чудо вiзьмiть i зробIть, щоб уже зовсiм
нiколи не вмирали нашi обездоленi нещастнi дiти!
Biзьмiть приклад з президента Росii що думае за них довго,
пiклуеться завжди i навiть любить iх всюди, де дивиться!   
 


Рецензии