Майли, сенга колсин юраклар

   ***
Майли,сенга колсин
юраклар
Уша,жозиба
сехри билан
Ва кундай нурли
пок тилаклар
Ва ой...ишк ёккан
багри билан
Сенга,ишк огусини
бехуш
Тулаликча,симирган олам
Уша,кургур гурури бетуш
Куйлайверсин...
армон-у,алам...
    ***


Рецензии