На вiдпочинок пiшла хмара

На відпочинок пішла хмара,
Втомилась плавать і нестись.
Вона,немов світла стожара.
Поглянь на неї , придивись.

Вона постійно мандрувала,
І її вітер підганяв.
Вона його зачарувала –
Її й на  гілці колихав.

Мандруючи, вона втомилась,
І випала нагода їй:
Вона на гілці  примостилась
Вся у красі  такій  своїй.

Відпочиває і  міркує,
Роздумує  ,як  добре  там,
Але за сестрами сумує,
Не йде назустріч бо вітрам.

Та відпочинок не зашкодив,
Набралась сил почать знов  рух,
І  був від цього в неї подив,
Бо понеслась ,неначе  пух.

18.07.2019 р.


Рецензии